Jak si pohlídat chyby v uveřejněných smlouvách v Registru smluv?

Je to jednoduché. Vezměme si jako příklad Město Blansko. Město Blansko má IČO 00279943.

Na Hlídači smluv (třeba na titulce) zadejte do vyhledávání smluv ico:00279943

Hledání smluv podle ICOTímto dotazem vyhledáte smlouvy, kde je jednou ze smluvních stran Město Blansko. Nechte si tyto smlouvy vyhledat. Hlídač jich najde hodně přes 300.

Nad výsledky hledání se objevilo oranžové tlačítko „Ano, nastavte pro mě hlídače nových smluv„. To je přesně funkce, kterou hledáte. Klikněte na tlačítko. Pokud nejste jeste zaregistrováni, tak se zaregistrujte. Je to snadné a je to zadarmo.

Po registraci klikněte na tlačítko znovu a uvidíte malý formulář

 

Na prvním řádku je potřeba Hlídače pojmenovat, jen kvůli lepšímu přehledu co který Hlídač nových smluv dělá.

Na druhém řádku si vyberte jak často vás máme na nové smlouvy a jejich chyby upozorňovat emailem (denně, týdně, měsíčně…).

A na posledním řádku určíte, na co se při upozorňování máme soustředit. Pokud vás zajímají chyby a problémy ve smlouvách, vyberte „Zajímají mě informace o problémech v nových smlouvách„.

Odešlete zeleným tlačítkem Přidat hlídače a od následujícího rána vás upozorníme na chyby ve všech nově přidaných smlouvách.

Upozornění: Hlídač nových smluv funguje pouze na nově přidané smlouvy. Smlouvy vložené do Registru smluv před více než 1 dnem musíte projít ručně ve vyhledávání. Ale je to snadné, prostě je jen najděte přes IČO tak jak jsme ukázali na začátku.